• darkblurbg

Bij Suguna draait het om menselijk contact. Daarom wil ik graag direct met u in contact komen en wil ik het liefst dat u mij gewoon belt om een afspraak te maken.
Dan heb ik direct contact met u en gaat alles persoonlijker.

Bel mij (Andrea Eggen) gerust op: 0320-218108. Als ik even niet beschikbaar ben, krijgt u een antwoordapparaat dat u 24/7 kunt inspreken. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug. 
Ik vraag u bij uw eerste afspraak uw zorgverzekeringspasje en een eventuele verwijsbrief mee te nemen.

U kunt het contactformulier hieronder invullen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het praktijkadres is:

Praktijk Suguna
Nieuwe waterweg 54
8226 NE Lelystad

De praktijk is open van dinsdag t/m donderdag van 8.30 12.00  en van 14.00-18.00 uur. Er is genoeg parkeergelegenheid rond de praktijk”

Bent u verhinderd voor een afspraak? Laat het mij 48 uur van tevoren weten per telefoon!


                                                                     Contactformulier

Vanaf Dronten met de auto:
U rijdt Lelystad in op de Dronterweg. Rij op de eerste rotonde rechtdoor, en sla op de tweede rotonde linksaf richting Almere, u rijdt dan op de Oostranddreef. Bij de volgende rotonde rechtdoor. Sla na de brug over de Larservaart rechtsaf de Nieuwe Waterweg in. Aan de linkerkant vindt u praktijk Suguna op nummer 54.

Vanaf Lelystad Centraal Station met de bus:
Bij het station Lelystad Centrum neemt u de stadbus 6 (richting Duinbeek). Na 9 minuten stapt u uit bij bushalte Zwartezeestraat. U loopt in 7 minuten als volgt naar praktijk Suguna: vóór de brug rechts volgt u het fietspad langs de Larservaart tot u twee zitbanken ziet. Hier gaat u rechtsaf de Waalstraat in en vervolgens neemt u de eerste weg links: Nieuwe Waterweg. Aan uw rechterhand vindt u praktijk Suguna op nummer 54.  https://9292.nl/