• darkblurbg

Bij Suguna draait het om menselijk contact. Daarom wil ik graag direct met u in contact komen en wil ik het liefst dat u mij gewoon belt om een afspraak te maken.
Dan heb ik direct contact met u en gaat alles persoonlijker.

Bel mij (Andrea Eggen) gerust op: 0320-218108. Als ik even niet beschikbaar ben, krijgt u een antwoordapparaat dat u 24/7 kunt inspreken. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.
Ik vraag u bij uw eerste afspraak uw zorgverzekeringspasje en een eventuele verwijsbrief mee te nemen.

U kunt het contactformulier hieronder invullen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het praktijkadres is:

Praktijk Suguna
Nieuwe waterweg 54
8226 NE Lelystad

De praktijk is open van maandag t/m vrijdag, van 8.00 – 12.30 uur en van 13.30-18.00 uur. Op zaterdag is de praktijk geopend van 8.00-11.00 uur. Er is genoeg parkeergelegenheid rond de praktijk”

Bent u verhinderd voor een afspraak? Laat het mij 24 uur van tevoren weten per telefoon!


                                                                     Contactformulier

Vanaf Dronten met de auto:
U rijdt Lelystad in op de Dronterweg. Rij op de eerste rotonde rechtdoor, en sla op de tweede rotonde linksaf richting Almere, u rijdt dan op de Oostranddreef. Bij de volgende rotonde rechtdoor. Sla na de brug over de Larservaart rechtsaf de Nieuwe Waterweg in. Aan de linkerkant vindt u praktijk Suguna op nummer 54.

Vanaf Lelystad Centraal Station met de bus:
Bij het station Lelystad Centrum neemt u de stadbus 2 (richting Duinbeek). Na 9 minuten stapt u uit bij bushalte Zwartezeestraat. U loopt in 7 minuten als volgt naar praktijk Suguna: vóór de brug rechts volgt u het fietspad langs de Larservaart tot u twee zitbanken ziet. Hier gaat u rechtsaf de Waalstraat in en vervolgens neemt u de eerste weg links: Nieuwe Waterweg. Aan uw rechterhand vindt u praktijk Suguna op nummer 54.

Vanaf De Landerijen met de fiets:
U fietst vanaf de Pauwenburg naar de Voorstraat. Neem de eerste weg links (Rhonestraat). Rij deze uit, einde links. Nu zit u op de Nieuwe Waterweg. Aan uw rechterhand vindt u praktijk Suguna op nummer 54.

Vanaf de Kamp, Wold, Horst met de fiets: U fietst naar Horst 10/20 en u slaat na de brug (over het water Gelderse Diep) linksaf. Dan rechtsaf de fietstunnel onder de Gelderse Dreef door. U volgt dit fietspad rechts langs het water van de Larservaart. Bij de kruising met de Voorstraat blijft u het fietspad rechtdoor langs de vaart volgen. Als u twee zitbanken ziet, gaat u rechtsaf de Waalstraat in. Neem daarna de eerste weg links: Nieuwe Waterweg. Aan uw rechterhand vindt u praktijk Suguna op nummer 54.

Vanaf het westen in Lelystad (de Larserdreef) met de auto:
U volgt de borden Almere snelweg, tot u het bord Dronten N309 ziet. Sla hier rechtsaf, en blijf vervolgens bij de rotonde de borden Dronten N309 volgen (linksaf). Ga het viaduct onderdoor en neem de tweede weg links: Nieuwe Waterweg. Aan de linkerkant vindt u praktijk Suguna op nummer 54.

Vanaf het noorden in Lelystad (Oostranddreef) met de auto:
U volgt de borden Almere snelweg. Bij de laatste rotonde op de Oostranddreef blijft u deze Oostranddreef volgen. Sla na de brug over de Larservaart rechtsaf de Nieuwe Waterweg in. Aan de linkerkant vindt u praktijk Suguna op nummer 54.

Vanuit Almere met de auto:
Vanaf de A6 neemt u de afrit 10 richting Lelystad. Sla aan het eind van de afrit rechtsaf. Rij bij de volgende kruising met verkeerslichten rechtdoor. Neem daarna de eerste weg rechtsaf richting Dronten N309. Aan het einde linksaf, daarna eerste weg links: Nieuwe Waterweg.

Vanaf Emmeloord met de auto:
Vanaf de A6 neemt u afrit 10 richting Lelystad. Sla aan het einde van de afrit bij de stoplichten linksaf. Volg de eerste weg rechts richting Dronten N309. Aan het einde linksaf, daarna eerste weg links: Nieuwe Waterweg.

De praktijk is open van maandag t/m vrijdag, van 8.00 – 12.30 uur en van 13.30-18.00 uur. Er is genoeg parkeergelegenheid rond de praktijk”