• darkblurbg

Een zwangerschap is een bijzondere, emotionele en intensieve periode. Uw lichaam verandert en alle bijbehorende pijntjes en emoties zijn nieuw. Suguna begeleidt zwangere vrouwen met als doel u zowel vóór als na de bevalling lichamelijk en emotioneel te helpen.

Bij deze begeleiding maak ik gebruik van de voordelen van haptonomie omdat ik daar erg goede ervaringen mee heb.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding verdiept het affectieve contact met elkaar en uw kind. Daarom bied ik individuele begeleiding per ouderpaar aan. Zo leer ik de ouders contact te maken met hun kindje, wat al vanaf de 20ste week kan beginnen. Door dit contact ontstaat een gevoelsband waardoor het kind eerder voelt dat het welkom is zoals het is.

Daarnaast zorg ik er natuurlijk ook voor dat de moeder goed leert om te gaan met weeën en pijn. Hierdoor blijft de moederschoot ruimer en zachter en is er meer ruimte voor het kind om zijn geboorteweg te gaan. De vader leert op zijn beurt tijdens de begeleiding hoe hij zijn vrouw tijdens de zwangerschap en geboorte kan bijstaan. In het contact met de vader ervaart het kind dat er buiten zijn moeder nóg een wereld bestaat. De binding met de moeder wordt hierdoor wat vrijer. De begeleiding wordt aangevuld met belangrijke kennis uit de bekkenfysiotherapie.

Voor meer informatie:
www.haptonomie.com

Een patiënt zei het zo:
'Kan goed luisteren, komt met goede adviezen. Rustig en fijn persoon"