• darkblurbg

Een zwangerschap is een bijzondere, emotionele en intensieve periode. Uw lichaam verandert en alle bijbehorende pijntjes en emoties zijn nieuw. Suguna begeleidt zwangere vrouwen met als doel u zowel vóór als na de bevalling lichamelijk en emotioneel te helpen.

Bij deze begeleiding maak ik gebruik van de voordelen van haptonomie omdat ik daar erg goede ervaringen mee heb.

Gefeliciteerd met uw zwangerschap. Een heel bijzonder en tegelijkertijd ook een intensieve en emotionele periode in uw leven. Uw lichaam verandert en u kunt last krijgen van bepaalde pijntjes en overvallen worden door emoties. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding door Suguna in Lelystad, Almere en Dronten is er voor vrouwen en hun partners voor, en na de bevalling. 

Haptotherapeut Andrea Eggen leert ouders hoe ze vanaf de 20e week contact kunnen maken met hun kindje. Het mooie aan deze manier van werken is dat toekomstige vaders al een band met hun ongeboren kind opbouwen. Ook voor de baby is dit prettig. Aanstaande vaders leren van Andrea hoe ze hun vrouw het beste kunnen bijstaan tijdens de zwangerschap en bevalling. Bekkenfysiotherapie is daarbij ook belangrijk, omdat dit helpt om eventuele latere bekkenbodemproblemen te voorkomen. 

Voor meer informatie:
www.haptonomie.com

Een patiënt zei het zo:
'Kan goed luisteren, komt met goede adviezen. Rustig en fijn persoon"