• darkblurbg

Bent u op zoek naar haptonomie in Lelystad? Dan bent u bij Fysiotherapiepraktijk Suguna aan het juiste adres! Vertrouwen is het beste uitgangspunt om aan uzelf te kunnen werken. Wij zorgen dat we eerst een vertrouwensband opbouwen, voordat we u leren om in contact te komen met uw gevoel.

Wat is haptonomie Lelystad? 

De term haptonomie komt van de oud-Griekse woorden hapsis (gevoel, tast en gevoelsbeleving) en nomos (norm en regel). Bij haptonomie staan voelen en ervaren centraal. Leren luisteren naar je lichaam en zo de balans tussen gevoel en verstand herstellen.

Wanneer heeft u een haptotherapeut nodig?

Herkent u dit?

  • Moeite met intimiteit, uzelf zijn en met het aangeven van uw grenzen.
  • Last van oververmoeidheid, depressiviteit en/of angsten.
  • Niet lekker in uw vel zitten, onrust en weinig zelfvertrouwen.
  • Last van stress of klachten waar geen aanwijsbare oorzaak voor is.

Weet dat u niet de enige bent die worstelt met uw gevoelens. In het dagelijks leven staan die namelijk niet altijd op de eerste plaats, waardoor we voorbijgaan aan wat we daadwerkelijk vóelen. Haptotherapeut Andrea Eggen laat u in de eerste sessie voelen wat haptonomie is. Zij geeft oefeningen waarbij aanrakingen een belangrijke rol spelen. Hierdoor wordt u zich bewust van de aanwezigheid van uw lichaam. U herkent uw non-verbale reacties en signalen, waardoor u betere keuzes kunt maken. Het resultaat? Hoofd en hart zijn in evenwicht. En dat merkt u.

Contact haptonomie Lelystad

Meer weten over haptonomie in Lelystad of de andere diensten van Suguna? Neem dan meteen telefonisch contact op: 0320-218108 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen