• darkblurbg

Wilt u al tijdens de zwangerschap contact maken met uw baby? Dat kan. Suguna biedt haptonomische zwangerschapsbegeleiding aan aanstaande ouders. Vanaf de twintigste week van de zwangerschap volgt u samen met uw partner vier tot vijf sessies. Na de geboorte komt u nog een keer terug met uw kindje.

Zwangerschapsbegeleiding 

Suguna begeleidt zwangere vrouwen en gebruikt daarvoor de voordelen van haptonomie, waarbij het gevoel centraal staat. Haptotherapeut Andrea Eggen leert aanstaande vaders hoe ze heel eenvoudig hun vrouw helpen om (beter) te ontspannen tijdens de zwangerschap en geboorte. Het samenspel tussen ouders, de haptonomische geboortehouding en hoe je de weeën op kunt vangen. Dat legt Andrea allemaal uit. Ongeveer drie maanden na de geboorte laat ze zien hoe je een baby op een prettige manier kan tillen, draaien en dragen.

Toepassingen bij zwangerschapsbegeleiding

Andrea Eggen leert u alles over wat er gebeurt met de bekkenbodem rondom de zwangerschap en bevalling. Maar ook hoe u op de juiste manier kunt persen. Wij adviseren u om zes weken na de bevalling een bekkenbodemcheck te doen. Ook als u geen klachten heeft. U krijgt namelijk handige en gerichte adviezen om eventuele klachten op langere termijn te voorkomen.
Mocht u als aanstaande moeder klachten hebben als bekkenpijn of urineverlies, maak dan een afspraak voor bekkenfysiotherapie.


Zwangerschapsbegeleiding van een specialist 

Bij Suguna bent u verzekerd van goede zorg. Wij hebben een contract met álle zorgverzekeraars. Andrea Eggen is namelijk officieel geregistreerd als fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut, haptotherapeut en craniosacraal therapeut. Hiervoor volgt ze regelmatig bijscholing.

Kom direct in contact en plan een afspraak 

Wilt u een afspraak maken voor zwangerschapsbegeleiding? Of heeft u vragen over de diensten van Suguna? Neem dan contact op. Het liefst telefonisch, zodat we direct persoonlijk contact hebben en alvast uw wensen door kunnen spreken. U kunt ook het contactformulier invullen.